top of page

Back to reality

Op 2 januari ben ik 35 jaar geworden. Op 2 januari '23 werd ik gewekt met een kusje en een 'ik hou van jou' van mijn beide jongens. Toen ik in m'n badjas naar beneden ging was Fonsje al naar mijn ouders.

In de keuken trefte ik mijn lieve vrienden. We hadden elkaar al uitgebreid geprezen en aanbeden op ons epic Oudejaarsfeestje dat pas de dag/nacht ervoor was en hier waren ze opnieuw. Showing up. Ze hadden stiekem met Tom een fantastische dag voor mij gepland. Er was een hair-and make up artiest (de fantastische Enriqué.), een fotograaf en daarop volgend uiteraard dé ludieke friendship photoshoot. Daarna zaten we met dubbele bubbels in de jacuzzi die werden aangevuld met 35 cheese burgers, eentje voor elk jaar dat ik tel.


Om 20u wou ik, stiekem al wat vermoeid, heel graag 'live' kijken naar een aflevering op tv van Switch.

Bert, niet mijn hond maar de lieve vriend waar mijn hond Bert dus naar vernoemd is, deed een hele week mee aan de quiz 'Switch'. Het was een speciale aflevering met BV's (uhu) waarbij zij geld konden winnen voor een zelfgekozen goed doel. Bert (Janssens) heeft dat trouwens fantastisch gedaan en heeft 1000 euro gewonnen voor de patiëntenvereniging NET en MEN kanker vzw! WOOPWOOP voor Bert en merci, ik vind jou, net zoals mijn hond, helemaal fantastisch.


Anyways; we zaten dus netjes, als volwassen mensen, op maandag 2 januari in de zetel tv te checken.

PLOTS komen er twee mensen, one female the other one male, in politieuniform in mijn living binnen.

STRIPPERS! Ik heb op 2 januari '23 gelachen zoals ik in tijden niet meer heb gedaan. Blijkt dat ik strippers hilaaaarisch vind. Het was een fantastische dag. Zo'n dag waarover geschreven moet worden, vandaar...


Daarna was ik moe, heb ik enkele dagen nodig gehad om de afgelopen kerstvakantie te 'verwerken'.

De 6de cyclus CAP-TEM kwam en ik heb hem gevoeld. Daarna kwam ook de pijn terug. Rugpijn, zenuwpijn, misselijk, slechte nachten en het gemoed volgt. Om de pijn tegen te gaan start ik donderdag met 5 sessies bestraling. Da's overmorgen; spannend, misschien, ik denk er niet aan.


Denken over de dood, Ik sprak met VICE over de angst voor de dood. Djanlissa Pringels brengt een sterk artikel over een heavy onderwerp die ons allen wel eens bezig houdt. Ze praat hiervoor met Christiaan Rhodius van Bardo / Leven in de laatste fase en mijzelf in dit eerste deel. Het deed deugd om er zo nuchter over te kunnen spreken met iemand die er buiten staat. Hier een linkje naar het artikel.


Ik ga morgen naar de begrafenis van Samir. Ik denk vaak aan z'n vrouw, Caroline. Hoe zien haar dagen eruit en waar slingeren haar gedachten terwijl ik Netflix kijk? Om Samir te eren organiseren familie en vrienden van ons een benefiet concert met Samir's band Mystère en I am Batman.

De opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker en de vzw Net-Men. Ik stel voor dat iedereen afkomt om te vieren dat we leven en helpen waar we kunnen. Tickets kopen kun je via deze link.


Amai,.. 't is veel eh,.. what a life.Comments


bottom of page